Zapri

Arhiv: Vabilo na 1. podelitev Mavričnih pokalov zdravja

V A B I L O

na 1. podelitev Mavričnih pokalov zdravja,
ki bo v četrtek, 24. marca 2016 ob 13.00 na GZS,
Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana C

 

Z veseljem ugotavljamo, da se skrb za zdravje in dobro počutje na delovnem mestu v našem okolju vse bolj širi in vse več je podjetij, kjer ta postaja stalna praksa. Na 1. natečaj za Mavrične pokale zdravja smo prejeli opise aktivnosti, ki jih za promocijo zdravja izvajajo v različnih podjetjih iz kroga poslovno storitvenih dejavnosti in te dobre prakse želimo podeliti v širši krog. Tudi v podjetjih iz drugih panog obstajajo delovna mesta z enakimi značilnostmi kot v intelektualnih poslovnih storitvah, zato so izkušnje in praktični primeri dejansko koristni in uporabljivi v zelo širokem krogu.

To je tudi razlog, da smo podelitev Mavričnih pokalov zdravja povezali še z enim dogodkom, namenjenim promociji zdravja, v okviru projekta Zdravi na kvadrat. Poudarek tega dogodka je sicer v vključevanju predstavnikov sindikatov kot pomembnih deležnikov v aktivnostih za dobro počutje na delovnem mestu, vendar so obravnavane vsebine (kot so: Predstavitev preventivnih zdravstvenih programov; Odziv zaposlenih na promocijo zdravja na delovnem mestu; Argumenti za promocijo zdravja na delovnem mestu; Motiviranje zaposlenih, da se vključijo v aktivnosti za promocije zdravja - program tega dogodka boste našli na povezavi tukaj) vsekakor zanimive za širši krog. Dogovorili smo se, da se dogodka lahko udeležite tudi naši člani in povabljenci.

Udeležba na obeh dogodkih je brezplačna, za ustrezno organizacijo pa je obvezna prijava, ki jo lahko opravite preko spletnega obrazca.

Prijazno vabljeni!

Fotogalerija