Arhiv: Prvi zdravi izzivi izidejo 24. 9. 2015

Jesenski čas je za večino vseh nas intenziven in delovno naporen, pa tudi zima nam ne napoveduje počitka. Za nami so poletne počitnice, ko smo si praviloma uspeli nabrati dovolj energije za delo, ki nas čaka. Ne smemo pa pozabiti na to, da zaloge niso neomejene in jih moramo sproti obnavljati. Telo in glava zahtevata počitek, sprostitev, pozornost …

Naslednjih 14 mesecev vas bomo obdarovali z posebnimi pošiljkami Zdravih izzivov, kjer vam bomo nizali različne oblike, tehnike, ideje in nasvete za boljše zdravje, boljše počutje, lažje delo in prijaznejše življenje. Ker imajo vsi letni časi svoje posebnosti, se bomo poskušali približati z vseh strani tistim točkam, ki jih bolj ali manj potrebujemo vsi. Ali pa je vredno na nje opozoriti, ker o tem premalo govorimo.

Pri tem nam je za vzgled prav narava - kjer imajo vsi cikli svoj razlog in svoj smisel in že od davnih časov vzbujajo zanimanje, spoštovanje, navdušenje, inspiracijo. Pogosto pa pozabljamo in zanemarjamo svoje najbolj elementarne povezave z naravo. Prav zato je vredno začeti z izzivom, ki nas povezuje neposredno z Močjo in Modrostjo Narave. Dovolite si v svoje življenje vnesti na videz drobne spremembe, ki bodo obogatile vaše bivanje. Vabljeni v Zdrave izzive. Sodelujte!

Zdravi izzivi bodo izhajali 14 zaporednih mesecev vsakih 14 dni od septembra 2015 do oktobra 2016.

Zdravi izzivi št. 1 izidejo v četrtek, 24. 9. 2015. 

Ste že naročeni?

Priporočamo, da novice pošljete vsem svojim zaposlenim in vpišete kot ukrep v letni načrt PZD.

Fotogalerija